Thea Moree

Ik ben Thea Moree en woon met man, 5 katten en een hond in Rotterdam-Zuid.

Ik heb altijd gewerkt als Hoofd Personeelszaken bij Bureau Veritas, een certificerende instantie, bij de Riagg en bij een logistiek ondernemer. Sinds 2 jaar ben ik hiermee gestopt en ben ik mij gaan concentreren op vrijwilligerswerk en mijn hobby’s. Zo ben ik coördinator bij de Humanistische Uitvaart Sprekers en ben ik bij Mentorschap Rotterdam de mentor voor 3 mannen met dementie.

Verder heb ik vele hobby’s, zoals schilderen, beeldhouwen, keramiek, mozaïek, handwerken, dansen en golfen.

Toen mij in juni 2017 werd gevraagd of ik Inge Flohr wilde assisteren in haar functie als coördinator bij Kunst Creatief Barendrecht, heb ik niet lang na hoeven te denken.

20 jaar geleden heb ik mijn eerste schilderlessen gehad bij Open Ateliers en mijn docenten waren toen Hans Verkerk en Willem Stoop, docenten, die nu al een tijd bij Kunst Creatief Barendrecht werken.

Ik heb affiniteit met het product van creatieve kunst en daarnaast zijn we ook bezig om de organisatie kwalitatief naar een keurmerk toe te werken. Mijn ervaring bij Bureau Veritas komt daarbij ook van pas.

Ik help Inge met haar vele gevarieerde werkzaamheden, zoals het inplannen van cursussen en workshops, het flyeren en voorbereiden van de open dagen, de administratie en in samenwerking met het bestuur de werkzaamheden voor het kwaliteitssysteem, zoals o.a. docent- en cursusprofielen.